fredag 25 september 2009








Igår var det invigning av Oxies nyaste förskola "Solglimten". Solglimten har 4 avdelning och ligger en liten bit ifrån Ingvar Strands blomsterskola.Barnen lekte med såpbubblor under tiden SDF ordf. Susanne Jönsson höll sitt invigningstal. Goda snittar serverades av Kalid och den skånska vinden ven runt hörnen.


Vi har åter fått en utbildad bibliotekare på skolan, Kira Danielsson. Kira håller ordning i bibliotektet, hjälper till med utlåning av böcker samt lägger in alla skönlitteratur i datasystemet Millenium.

Våren är redan på väg........

Under veckan har det varit full fart hos många av eleverna, de har planterat lökar för full fart.

Alla de 300 lökarna har skänkts från Blomsterfrämjandet. Vad det ska blir trevligt till våren och glädjas åt blomsterfröjden.

Mycket på gång nästa vecka

På måndag sitter jag och alla de andra skolledarna och går för sista gången, hoppas jag, igen lönekriterier för alla våra medarbetare inom barn och ungdom.

Tisdag em är det Ledarforum, då samlas alla ledare i Oxie hos Stadsdelschefen. Denna gången kommer bland annat Jürgen Lindeman och berättar om starka kvinnor i historien.

Tisdag fm träffas också trygghetsteamet och lite senare elevvårdsteam och special pedagoger.

Torsdag kväll är det pedagogisk afton. Personal på fritidshem och i förskoleklass kommer då att uppdatera sina handlingsplaner. Grundskollärarna diskuterar kursplaner och IUP.

Fredag har jag semester och åker med maken till Ystad spa, härligt!



Trevlig helg

Monica