onsdag 28 oktober 2009




Firande av FN

I fredags var jag och lyssnade på när våra årskurs ett och två talade om FN och sjöng vackra fredssånger. Vilken ljuvlig start på morgonen. Eleverna var intresserade och kunniga.


Läger för fritidshemsbarnen

Igår förmiddag åkte treor och fyror från vårt fritidshem på läger. Vad spännande att sova över med personal och kompisar.



Gympa för de små

Igår hade vi också besök av "de stora" barnen från våra fyra förskolor. De hade gymnastik hos oss på skolan. Frågan var om inte duschningen var roligast???


Övrigt

Vi har åter igen NIMAB på besök, de ska foga om en del i A-huset. På fredag är det slutbesiktning av allt arbete.


Arbetsmiljö

Vi, liksom elevrådet har framfört att hållare för toalettpapper inte är bra. Varken vi vuxna eller elever kan få ut något papper. Detta kommer att rättas till.
Vi har haft problem med lukt på elevernas toaletter i B-huset. Toaletterna är mycket rena, men urin har gått ner i fogar. Under jullovet kommer fogarna att bytas ut. Bra, eleverna ska ju ha lika bra arbetsmiljö som vi vuxna.


Öppet hus

Lördag nästa vecka har vi öppet hus, denna dag är obligatorisk för personal, men INTE för elever. Dock hoppas jag att så många elever och föräldrar som möjligt kommer, allt för att ta del av en nästan vanlig skoldag.








Vi har nu en vacker högtid framför oss. En helg att minnas när och kära som inte längre finns kvar hos oss.
Hälsningar Monica